OYUN YAYIN SAATLERİ

Son günlerde sitemizdeki oyun ve yorumların whatsapp gruplarında ücretli olarak paylaşıldığı yönünde sürekli uyerılar aldım. Bununla uğraşmaktan programlara gerktiği gibi zaman ayıramadım. Bugünden itibaren ilk olarak zaman kısıtlamasına gideceğiz. Daha sonra ise kimin siteden ekran görüntüsü aldığını dahi öğrenebileceğimiz bir sistem de yazılacak.

Peki ben bunu neden bu kadar önemsiyorum;

Sizlerin de bildiği gibi bu site 200 üye sayıyısıyla limitli bir site. 1000 kişi de üye olmak istese zaten sistem tarafından otomatik olarak red alacaktır. Yani bunlar oyunlarımızı paylaştığı için bu sitenin bir kaybı sözkonusu değil. Sadece buraya ücret ödeyen insanların hakkını ve emeğimin çalınmasını önlemek amacıyla bunu yapma zorunluluğu hissediyorum.  sitemnize üye olan bazı arkadaşlar, whatapp gruplarında oyunların paylaşıldığı yönünde şikayetlerini bana iletince en azından başında bulunduğum bir gruba üye insanların haklarını korumak adına bu işin peşine düştüm. Ve asla da bırakmayacağım.

Buradan hareketle.

YORUM VE ŞABLONLAR ALTILI GANYANIN BAŞLAMASINA 1 SAAT KALA YAYINA AÇILACAKTIR. BU SÜREYİ GEREKİRSE DAHA DA KISALTABİLİRİM.